KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

November 06-án Budapesten zárul az ÉMSZ Regionális Szakmai Nap sorozata

„Energiatudatos épületburok” címmel az ÉMSZ 2013. november 6-án Budapesten előzetes regisztrációhoz kötött konferenciát tart.

Az ÉMSZ idei Regionális Szakmai Nap konferenciasorozata a tetők és a homlokzatok korszerű felújításának témája köré épül, mely kérdéskör az újépítések számának drasztikus visszaesése miatt ismét kiemelt aktualitással bír.

Az előadások három szekcióra bontva tárgyalják a minőségi építést alapul véve az energetika – az energiahatékonyság, valamint a magas- és lapostetők korszerű felújításának és építésének kérdéskörét. A konferencia több megközelítésben is taglalja az építési termékek európai szabályozásának változásait is, a CPR rendeletet, valamint a CPR rendelettel nem szabályozott termékek forgalmazásának várható követelményeit. Az érdeklődők rövid ismertetést hallgathatnak meg az ÉMSZ kiadásában a Construma Szakkiállításra megjelent, a „Szálerősítésű cement tetőfedése tervezési és kivitelezési szabályai” című hiánypótló szakkönyvről, valamint az átdolgozott és újra kiadott „ Bádogos Bibliáról”.
A konferencián bemutatásra kerülnek az „Év Tetője Nívódíj Pályázat” nívódíjas és régiós nyertes munkái négy szekcióban: magastetők, lapostetők, fémlemez fedések,és az idén első alkalommal meghirdetett energiatudatos épületburok kategóriában.

Helyszín:             Budapest, HUNGEXPO 25-ös pavilon

Időpont:              2013. november 6-án, 8.30 - 17.30.

Tovább az online jelentkezéshez

Részvételi díj:   Előzetes regisztráció esetén bruttó 2500,- Ft a rendezvényt megelőző napig a http://www.emsz.hu/jelentkezesi-lap vagy e-mailben: emsz@emsz.hu címen történő regisztráció után utalva.
A részvételi díj a helyszínen bruttó 3.000.- Ft.

ÉMSZ tagoknak a részvétel ingyenes.

MÉK: 3 pont (2013/170), MMK: 1,5 pont (1/2013/113)

A további helyszíneket és a pontos programot a www.emsz.hu oldalon olvashatják.

Meghívó (PDF)

Regisztrációs lap


 


Létrehozás időpontja: 2013-10-30 15:48:03
Utolsó módosítás időpontja: 2013-11-13 08:41:00

Megtekintések száma: 16828
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41523