KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

5 bevált épület-feliratozási rendszer!

Nyűgözze le ügyfeleit és látogatóit egy látványos üzletportállal és az eligazodást segítő feliratozási információs rendszerrel!

Irodaházakban, rendezvényközpontokban, bevásárlóközpontokban, reptereken, egyetemeken, hotelekben, éttermekben vagy akár közintézményekben mind elengedhetetlen a pontos és hatékony eligazítás!  

A Plastform Kft. éppen e kulcsfontosságú részletre nyújt költség-kímélő, elegáns és egyedi igény szerint variálható megoldásokat, melyek bármely leendő ügyfelünk számára tökéletes megoldást nyújtanak!

Legyen szó:

  • 3D plasztikus betűkről,
  • gravírozott táblákról,
  • világító reklámtáblákról – és plexi jelzésekről,
  • modul rendszerekről, vagy
  • egyedi fóliás emblémákról és feliratokról.

A Plastform Kft. 28 éve áll ügyfelei rendelkezésre e szegmensben! A referenciák között olyan partnerek szerepelnek, mint a Budapest Főváros Önkormányzata, Magyar Államkincstár, Szerencsejáték Zrt., Fővárosi Operettszínház, Radnóti Színház, Szépművészeti Múzeum, Gellért Szálloda, Magyar Művészeti Akadémia, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Kútvölgyi Klinika, Budai Egészségközpont vagy Hungaroring Sport Zrt.

Legyen Ön a következő elégedett partner!

Látogasson el a www.plastform.hu weboldalra, ismerje meg a kínálatot és találja meg az igényeinek megfelelő terméket vagy szolgáltatást! Keresse a Plastform Kft.-t bizalommal!


Létrehozás időpontja: 2017-05-02 11:07:08
Utolsó módosítás időpontja: 2017-05-04 15:10:31
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 12923
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44042