KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ars Sacra Fesztivál - Nyitott Templomok Napja 2017

Felhívás a Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz csatlakozásra.

Várjuk építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek jelentkezését az általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt a Nyitott Templomok Napja (2017. szeptember 16.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2017. szeptember 16-án, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2017. július 30-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!

Aki csak később tudja a programot beküldeni, semmi gond!

A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait ONLINE tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a PAPAGENO Ars Sacra Fesztivál 2017 különszámában, a www.ars-sacra.hu,  a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

 

Bővebb információk az alábbi linkeken találhatók:

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA

ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉS

Ars Sacra Fesztivál felhívás

Nyitott Templomok Napja felhívás

 

Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1014 Budapest, Tárnok u. 5.
Telefon: +36 1 214 0858
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu


Létrehozás időpontja: 2017-07-11 15:04:53
Utolsó módosítás időpontja: 2017-07-11 15:30:07
Cimkék: Ars Sacra Fesztivál, Nyitott Templomok Napja, felhívás;
Megtekintések száma: 9411
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44184