KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

VELUX megoldások már lapostetős épületekhez is

A VELUX márka minőségi tetőtéri ablakokról ismert, de ma már a cégtől megszokott, magas színvonalú megoldásokkal bármilyen tetőn keresztül természetes fényhez juthat egy épület belső tere.

A VELUX felülvilágítók az épületek belső tereibe több természetes fényt és akár friss levegőt juttatnak, így javítják a használók hangulatát és komfortérzetét. A termékeket két fő rész alkotja. Az alsó elem a lábazat, mely szigetelt PVC konstrukcióból és az integrált, kétrétegű, hőszigetelt üvegből áll. Elérhető fix, illetve hajtókarral vagy távirányítóval nyitható változatban.

A felső elem a kupola, mely többféle anyagból és kialakítással kapható, így igazodik a különböző igényekhez. A termékcsalád legnépszerűbb tagja a műanyagból gyártott felülvilágító kupola. Ez készülhet polikarbonátból vagy akrilból, választható víztiszta és opál kivitelben is. Mindemellett a VELUX kínálatban megtalálható hő- és füstelvezető változat is.

A síküvegű felülvilágító diszkréten illeszkedik a környezetébe, tökéletesen harmonizál bármilyen építészeti stílussal. Az ablakfelületet alumínium profilba illesztett 4 mm vastag karcmentes üveg adja, mely könnyen tisztuló bevonattal ellátva. Letisztult megjelenésével bárkit elkápráztat az íves üvegű felülvilágító, mely innovatív kialakításával kiváló bevilágítást és az égbolt tiszta látványát nyújtja.

Részletes információkért keresse a www.velux.hu honlapot!

Szponzorált tartalom.


Létrehozás időpontja: 2017-10-04 10:21:35
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-04 10:21:35
Cimkék: Velux, ablak, üveg; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 13531
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44323