KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Nyílt hét a KÉK-ben - Nyitott Stúdiók a Design héten

Nyílt hét a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) Bartók Béla úti helyszínén. Kérdezz az aktuális projektjeinkről, ismerkedj meg a co-working iroda alkotó csapataival, többek között a Nanavízió vagy a batlab építész stúdiókkal vagy válogass a Lars Müller kiadó különleges pop-up könyvesboltjában. A Design Hét Budapest / Budapest Design Week alatt ingyenes próbahetet tartunk, így azt is kipróbálhatod, milyen a KÉK közösségi irodájában dolgozni.

A KÉK közösségi irodájában az ingyenes próbahétre a helyszin@kek.org.hu címen tudtok regisztrálni a szabad helyek erejéig.

Helyszín: KÉK (1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.)
Időpont: 2017. október 9 -14.

Fogadóóra az építésszel

2017. október 12. 19:00 KÉK  

Fogadóóra az építésszel - műhelytitkok és finom falatok a KÉK coworking-csapat épitészeitől és designereitől
Ismerkedj meg a co-working iroda alkotó csapataival egy "rapid randi" keretében. Az este során többek között a Nanavízió, a batlab vagy az AA Építészműhely csapata mesélnek műhelytitkokról, munkáikról. A sztorizás után egy kötetlen házibulira várunk saját készítésű finomságokkal és természetesen építész sörrel. Jelentkezni ITT!

Lars Müller Publishers Nomadic Bookstore

2017. október 9-13. KÉK

A Design Hét Budapest / Budapest Design Week Nyitott Stúdiók program keretében a KÉK vendége Lars Müller, a neves svájci kiadó alapítója, aki építészeti és design könyveiből személyes válogatást adományozott a KÉK könyvtárának. A Design Hét alatt megvásárolhatóak lesznek a kiadó legújabb könyvei. Nézzetek be hozzánk és válogassatok a ropogós példányokból!

Analóg Valóságok. Lars Müller előadása  

2017. október 13. 19:00-20:00 KÉK
A Design Hét Budapest / Budapest Design Week program keretében Lars Müller az Analóg Valóságok című előadásában arra keresi a választ, hogy mennyire mondhatunk le a fizikai és analóg tapasztalatokról anélkül, hogy elveszítenénk a valóságérzékünket. A valós idejű élmény mint érzület kiment a divatból. Itt az idő, hogy visszaszerezzük. Az új avantgarde analóg. Analóg

Valóságok. Borítótervező workshop

2017. október 14. 10:00-16:00 KÉK
Intenzív műhelymunka a borítótervezésről Lars Müllerrel a Design Hét Budapest / Budapest Design Week keretében. A workshop során a borítótervezés aktuális kihívásait járjuk körbe, elsősorban a szakmai és művészeti tárgyú könyvek esetében. Arról is szó lesz, hogy tervezőként miként védhetőek a művészi ambíciók a marketing és a kereskedelem olykor kíméletlennek ható szempontjai mellett? Milyen a jó könyvborító? Jelentkezni ITT!


Létrehozás időpontja: 2017-10-12 18:45:12
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-12 18:52:49
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9300
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44334