KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kaposvár Dombóvári út 5.

„Az R67 gyorsút fejlesztéséhez kapcsolódóan a Magyar Közút NZrt. kaposvári mérnökségi telep fejlesztésének tervezése és az engedély megszerzésében való közreműködés” tárgyában Uvaterv Zrt. a Magyar Közút Nzrt. meglévő, Kaposvár Dombóvári út 5. szám alatti mérnökségi telepének bővítésének tervezését végzi.

A telepen a jelenlegi üzemviteli épület bővítését tervezi, földszint és emeleti szinten egyaránt. Ebben a témában kérjük segítségüket az eredeti Baranyaterv, Baranya megyei Tanács Tervező Vállalata, Pécs székhelyű tervező megkeresésében. A terv 1974. évben készült. NIF Zrt. kérésére járunk el ebben az ügyben, mely szerint bármely szerzői jogi probléma merülne fel ezen épület bővítésével kapcsolatban, azt nekünk szerződésünk szerint rendeznünk kell,
Az alábbiakban csatolom a meglévő iroda épület fényképét és egy pecsétes metszeti tervlapot, a könnyebb beazonosítás végett.


Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő a Magyar Építész Kamara honlapján, vagy egyéb írott és elektronikus sajtótermékben a tervező felkutatására hirdetményt feladni, hogy az adott építészeti alkotás árva mű legyen. Amennyiben egy építészeti alkotás árva művé válik, nem azt jelenti, hogy a továbbiakban az alkotás vagy annak terve szabadon felhasználható. Felhasználási engedélyt – a tervező helyett – a fent leírtak szerint csak a SzTNH adhat.

Részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Létrehozás időpontja: 2017-12-19 13:32:08
Utolsó módosítás időpontja: 2017-12-19 13:35:55
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 9374
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44464