KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Challenge. Create. Care

Tisztelt Partnereink!
Elõször is engedjék meg, hogy egészségben, boldogságban gazdag, sikeres új évet kívánjunk Önöknek! Mint megszokhatták már, a Knauf Insulation minden évet valamilyen újdonsággal indít, ebben az évben ez a vállalati hitvallásunk bõvülését jelenti.

A jól ismert „Ideje az energiatakarékosságnak” szlogenünktõl elbúcsúzunk, és helyére új, nemzetközi szlogenünk érkezik, ami úgy hangzik, hogy Challenge. Create. Care. Ez a fenti három szó egyfajta gondolkodásmódot jelképez, ami a  vevõközpontúság, a folyamatos fejlõdés, és a biztonságos munkavégzés, biztonságos termékek köré épül.

A Knauf Insulation eddig is a fenntartható fejlõdés és a mûszaki fejlesztések elkötelezett híve volt, elég csak az Ecose Technológiára gondolnunk, vagy a Fenntarthatósági Jelentésre, amelyben a cég olyan gyártási követelményeket támaszt  magával szemben minden évben, amelyek szigorúbbak az érvényben lévõ törvényi szabályozásnál, ezzel is küzdve a pazarlás, a környezetszennyezés és a klímaváltozás ellen.

A vevõközpontúság nem új gondolat, de egy olyan terület, ahol mindig van lehetõség javítani a szolgáltatások színvonalán és a kapcsolatok minõségén. A gyártósortól a beépítés helyszínéig sok kézen át kerül a termék a felhasználóhoz, és a különbözõ állomásokon tapasztalt hozzáállás nagyban befolyásolja a vásárlót abban, hogy legközelebb is ennek a gyártónak szavaz-e bizalmat, amikor termékbeszerzési döntést kell hoznia.

A döntést megkönnyíti, ha a termék kifogástalan minõsége mellett a vevõ segítõkész szolgáltatást, szakértõ támogatást, minden kérdésére kimerítõ tájékoztatást kapott.

A hõszigetelés egy hosszú távú, többszörösen megtérülõ, környezetvédelmi szempontból is kiemelkedõ beruházás, ami évtizedekre meghatározza ingatlanunk energetikai állapotát, az épület fenntartásával járó költségeinket, ezért kulcsfontosságú, hogy már a kezdetekkor helyes döntéseket hozzunk.

A Knauf Insulation sikerének záloga partnereinek elégedettsége. Ez kell legyen a közös célunk a jövõben is, ahogy a múltban is ez volt.

 


Létrehozás időpontja: 2018-01-29 14:58:34
Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-29 15:02:41
Cimkék: knauf, insulation; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 12454
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44525