KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Pályázati felhívás a Magyar Formatervezési Díj elnyerésére

A nyilvános pályázatot a Nemzetgazdasági Miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdeti meg. A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezői teljesítmény elismerése.

Pályázati kategóriák

Termék
Kis és nagy szériában gyártott termékek, termékrendszerek, szolgáltatások.

Vizuális kommunikáció
Termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, webes felületeket, interaktív alkalmazásokat, média design területéhez kapcsolódó megvalósult alkotásokat is.

Terv
Termékfejlesztések és megvalósításra érett termékötletek terve makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területéhez tartozó tervek.

Diák
Az akkreditált felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében (BA, BSc, MA, MSc, DLA) részt vevő hallgatók által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

Pályázati feltételek

A pályázatot olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nyújthatja be, akinek lakóhelye, vagy amelynek székhelye az Európai Gazdasági Térség valamely tagállamának területén van.

A pályázat benyújtásához kitöltött jelentkezési lap, adatlap, illetve A/4-es formátumban nyomtatott szöveges és képi dokumentáció szükséges. A dokumentációra vonatkozó részletes megkötéseket a jelentkezési lap tartalmazza. Az adatlapot zárt borítékban, csatolva kérjük beadni.

Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.

Pályázni lehet minden olyan alkotással, amely

  • három évnél nem régebbi;
  • más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti (a szerzői- és tulajdonjog megoszlásról a pályázónak az adatlapon kell nyilatkoznia).

Érvénytelen a pályázat, amennyiben:

  • a pályázati feltételeknek nem felel meg;
  • hiányos a mellékelt dokumentáció;
  • határidőn túl érkezik be.

A diákkategóriára vonatkozó egyéb, különös szabályok

A hallgatói jogviszony keretében készült pályamunkák kizárólag diákkategóriában nyújthatók be. A hallgatói jogviszony igazolását, illetve ha a jogviszony már nem áll fenn, az oklevél másolatát a jelentkezési laphoz kérjük csatolni.

A diákkategóriában benyújtott pályázat jeligés. A jeligét a jelentkezési lapon, az adatlapon és a pályázati dokumentációban egyaránt fel kell tüntetni, a dokumentációban a pályázó neve nem szerepelhet. Az adatlapot zárt borítékban, csatolva kérjük beadni.

Letőlthető tartalmak:

Teljes leírás és jelentkezési lap


Létrehozás időpontja: 2018-03-22 21:53:53
Utolsó módosítás időpontja: 2018-03-22 22:02:56
Cimkék: MFD, Magyar, Formatervezési, Díj; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9958
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44613