KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

’Otthon a családnak’ hallgatói tervpályázat

HORIZONT – OTTHON A CSALÁDNAK „Otthonteremtés egy nagycsalád részére”

A magyar kormány 2018-at a családok évének nyilvánította. Ezért cégünk a Horizont Global Kft. és cégcsaládja, amely márkaképviselő és építő partnerekből áll, úgy döntött, hogy egy négygyermekes nagycsalád részére kiváló minőségű, energiatakarékos, kulcsrakész otthont ajánl fel. Partnereinken kívül, más adományozóktól is várjuk az építőanyagok és/vagy szolgáltatások felajánlását.

Mindezt azért tesszük, mert partnereinkkel együtt hisszük, hogy a jövőnk a gyermekeiket felelősséggel nevelő nagycsaládok kezében van. A nagycsaládos otthont Budapest XXIII. kerületében fogjuk felépíteni. A családi ház a Horizont Global Kft. 20 éves, kiforrott technológiájával készül. A pályázat kiírását és elbírálását egy elismert építészekből álló zsűri végzi. Az adományház egy folyamat végeredménye lesz, ezért egy interaktív honlapon, facebook és egyéb közösségi média felületeken folyamatos bemutatásra kerül. A kezdeményezésünk társadalmi hitelességének érdekében neves személyiségeket kértünk fel, hogy védnöki, tanácsadói testületünkben részt vegyenek. A programmal való azonosulást mutatja, hogy felkérésünket mindenki örömmel elfogadta. Programunkat a Duna televízió 2017. december 17-i Jónak lenni jó című műsorában kiemelt helyen mutatta be.

Az ötletpályázat tárgya

A pályázat tárgya egy konkrét helyszínre, egy kiválasztott, négygyermekes család számára lakóház, otthon tervezése jövőbe mutató építészeti megoldásokkal, melyek a későbbiekben részei lehetnek a HORIZONT™ mintaterv gyűjteményének. A Kiíró olyan terveket vár, melyek a HORIZONT™ technológia felhasználásával a fenntarthatóság, energiatudatosság szempontjainak figyelembevételével, magas építészeti minőséggel párosított. A pályamunkák feleljenek meg a korszerű lakóházakkal szemben támasztott építészeti elvárásokon túl az épületszerkezet, épületgépészet, energetika, villamosellátás fenntartható kritériumainak is.

Bővebben olvasható a letölthető PDF-ben

Letölthető tartalom:

Pályázat

Plakát


Létrehozás időpontja: 2018-04-13 21:04:41
Utolsó módosítás időpontja: 2018-04-13 21:09:33
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 12056
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44653