KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

7635 Pécs, Makártető dűlő 20. helyrajzi száma 52152/4

Tisztelt Kollégák!

 
Fenti címre 254 m2-es családi házat terveztem. Pár tervlap kivételével elkészültek az építész (és a komplett statikus) kiviteli tervek, konszignációk, árazott és árazatlan költségvetési kiírások. A megrendelő augusztusban kezdett el kivitelezőt keresni, ez évi kezdéssel, ami teljesen illuzórikus volt. Mivel ez nyilvánvalóan nem sikerült, vélhetően ebbéli sikertelenségében egyoldalúan felmondta a tervezési szerződésünket és fizetés nélkül távozott. 
Az elkészült tervek bármilyen felhasználásához, továbbtervezéséhez az anyagiak rendezéséig nem járulok hozzá mivel nincs rendezve sem jogilag, sem anyagilag. A szerződés szerinti megrendelő: Gyenesei Attila.

Kérem az építész kollégákat, hogy az ingatlanra semmiféle építész tervezés munkát ne vállaljanak el, mert fennálló szerződésünk van..

Koós Miklós É1 02-0124

+ 36 209 615 085


Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


Létrehozás időpontja: 2018-09-06 22:19:48
Utolsó módosítás időpontja: 2018-09-06 22:22:19
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 1339
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44863

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat