KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Alexandre Trauner Art/Film Festival

Kedves Nézőink, Kedves Szolnoki Filmbarátok!
Október 16-21 . között szervezett filmfeszh'válunkon igazi nemzeúözí mesterek, a filmszakma kiválóságai vesz- nek részt. Peter Greenawa ,Allan Starski és Rajk László is mestelkurzusttart majd nálunk és itt lesz Trauner Sándor örököse, szellemi hagyatékának kezelője, Didier Naert látvánürvező is.

A fesztiválon 11 új és öt régebbi nagyjátékfilm mellett műsorra kerül majd 40 órányi animációs és dokumentum- film is a világ minden részéről. Első ként a szolnokiaknak szeretnénk felajánlani a hírességekkel való találkozás, a mestelkurzusra és a vetítésekre való jelentkezés lehetőségét. Csak a városban élők részére összeállítottunk egy olyan kedvezményes csomagot, ami lehetővé teszi előzetesen levetített nyolc film megtekintését, a Trauner Sándor konferencián és a három mesterkurzuson való részvételt.

A programok angol nyelven, magyar tolmácsolással zajlanak, a filmeket magyar szinkronnal vagy felirattal mutatjuk be. A programok nem igényelnek nyelvtudást, de természetesen az angol nyelv ismerete előnyt jelenthet.
Önök az alábbiakban felsorolt előadásokon, vetítéseken vehetnek részt:


Létrehozás időpontja: 2018-09-10 21:58:04
Utolsó módosítás időpontja: 2018-09-10 22:04:20
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8506
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44876