KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Innovatív VELUX tetőtéri ablakok a legújabb energetikai követelményeknek megfelelően

Egy új beruházás elindításakor napjainkban az energiahatékonyság kiemelt szerepet kap. Alapvető elvárás az energiatakarékos nyílászárók használata, hiszen így építhetünk hatékony épületeket, hosszútávú kényelemmel nemcsak a lakhatóság, hanem a havi kiadások szempontjából is.

A Standard Plus ablakok nagyszerűsége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőszigetelő képességgel ezek a tetőtéri ablakok a 2018. januártól életbe lépett energetikai követelményértékeket is könnyedén teljesítik, ráadásul a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.

A GLL tetőtéri ablak az esztétikus megjelenés mellett tartós megbízhatóságot is jelent, hiszen a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag jellemzi.

A felületi karbantartást nem igénylő GLU ablakunk magja hőkezelt fa, poliuretán bevonattal. Így tökéletesen vízálló és kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben.

Az innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel (plusz hőszigetelő anyag a tok és a szárny csatlakozásánál) és extra gumitömítéssel ellátott ablakok kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

Az ablakokat min. 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre. Részletek: www.velux.hu/szakembereknek


Létrehozás időpontja: 2018-11-13 07:35:40
Utolsó módosítás időpontja: 2018-11-13 07:37:22
Cimkék: VELUX, tetőtéri; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8444
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44983