KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

BTK SE Lőtér felújítása - Knauf Insulation 2018 november

Tisztelt Partnereink!

Előző havi hírlevelünk folytatásaként szeretnénk Önöknek bemutatni a budapesti B.T.K.SE által üzemeltetett lőtér felújításának eddigi eredményeit.

Ahogyan már korábban is említettük, egy nagyobb felújítás keretein belül, a hangtechnikát, a légtechnikát és a világítástechnikát is korszerűsítik, a funkció és a küllem elvárásoknak megfelelően.

A felújítási folyamat  első lépése a megfelelő hangelnyelő burkolatok beépítése volt.

November első hetében kezdték el az oldalfalak kivitelezését, ahol fa vázszerkezetre kompakt csavarral rögzítették lépcsőzetes elrendezésben a fagyapot táblákat. A Heraklith könnyű megmunkálhatósága végett, egyszerű körfűrésszel lehetett testre szabni a táblákat, így a problémásabb helyeken sem volt gond megoldani a táblák felhelyezését. Az oldalfalak leburkolása körülbelül 250 m2 anyaggal, gyorsan és egyszerűen történt. Az alábbi képeken láthatóak az eredmények.

Fontos kiemelni Heraklith termékünk egyik kiemelkedő tulajdonságát, a kiváló hangelnyelő képességét. Ennek köszönhetően csökkenti a zárt térben keletkezett zajokat, legyen az akár lőfegyverek által generált zaj, ami az elsődleges kritérium volt a termékválasztásnál. Mindezek mellett, a  termék fehér cementes változata az alapvetően sötét lőtérnek ad egy sokkal barátságosabb, világosabb árnyalatot, amely nem szűkíti a benn tartózkodók térérzetét.

Az alábbi képek a  még folyamatban lévő munkálatok eredményei.


Létrehozás időpontja: 2018-12-15 23:31:04
Utolsó módosítás időpontja: 2018-12-15 23:33:46
Cimkék: knauf, lőtér, november; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 9397
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45059