KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

MMK - Beruházáslebonyolítói mesteriskola

Bevezető
A Magyar Mérnöki Kamara együttműködő partnereivel, a Magyar Építész Kamarával, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével, az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft - vel, a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségével, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel beruházáslebonyolítói mesteriskolát indít.

A mesteriskola célja, hogy kifejezetten gyakorlat-központú képzést nyújtson elsősorban olyan mérnök-szakemberek számára, akik már előzetes beruházási, illetve építőipari gyakorlattal rendelkeznek és elhivatottságot éreznek a beruházás-lebonyolítás, mint szakmai tevekénység iránt, illetve ehhez rendszerezett tudásra akarnak szert tenni.
A 2019. február 7-én induló 96 tanórás képzés elvégzéséről a Magyar Mérnöki Kamara tanúsítványt állít ki tagjainak. A mesteriskola programját, tematikáját és előadóit az együttműködő szakmai szervezetek állították összetámaszkodva az építési beruházási piac szereplőinek; kiemelkedő eredményeire és az ezek létrehozásában közreműködő szakemberek innovatív tudására, tapasztalataira.
A beruházáslebonyolítói mesteriskolát Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke nyitja meg.

Bővebben a tájékoztatóban olvasható!


Létrehozás időpontja: 2019-01-23 14:28:32
Utolsó módosítás időpontja: 2019-01-23 14:51:57
Cimkék: mmk, mérnök, kamara, mesteriskola, beruházásbonyolítói; Beküldő: Dér Andrea
Megtekintések száma: 9910
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45099