KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kényelem és energiatudatosság a tetőtérben is

Mai rohanó világunkban egyre inkább megszokjuk és elvárjuk, hogy a tárgyak szolgáljanak és kiszolgáljanak minket. Az információs technológia fejlődése fokozódó tempóban adja kezünkbe az automatizáció eszközeit. A jó hír az, hogy a tetőtéri ablakok lépést tartanak a trendekkel. 2002 óta érhetők el olyan tetőtéri ablakok a VELUX cég kínálatában, melyek a távvezérlés kényelmét nyújtják.

Egy nyílászáró fő funkciója a hatékony bevilágítás biztosítása, vagyis a természetes fény beengedése az épületbe, a levegőcsere a szellőztetés révén és a külső környezettel való kapcsolat megteremtése.

A VELUX INTEGRA elektromos tetőtéri ablakba beépített motor nem csak az ablak, hanem a rászerelt elektromos árnyékolók mozgatását is el tudja látni. Gombnyomással húzhatjuk le vagy fel ezeket a kiegészítőket attól függően, hogy az adott évszakban vagy napszakban mennyi fény az optimális a helyiségben. Egy távkapcsolóval több terméket is mozgathatunk egyszerre, egy kapcsolóval max. 200 azonos funkciójú termék, pl. akár 180 tetőtéri ablak is irányítható.

Nem okoz gondot az sem, ha elfeledkezünk arról, hogy az ablak nyitva maradt. Az esőérzékelő bezárja a tetőtéri ablakot, ha elered az eső. Így a víz nem eshet be és nem okozhat kárt a belső burkolatokban és bútorokban. A motor halk, csendes, nem zavarja meg senki álmát, amikor az éjszakai esőzés miatt mozgásba hozza az ablakot.

Akinek mindez nem lenne elég, még egy lépést tehet az épület intelligenssé tételéhez a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klímaszabályozóval

.

 


Létrehozás időpontja: 2019-03-12 20:29:12
Utolsó módosítás időpontja: 2019-03-13 11:29:02
Cimkék: VELUX, tetőtéri, 2019, energiatudatos, ; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8455
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45171