KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Elindult a Cleartex szakmai előadás sorozata MÉK továbbképzési pontokért

Ismerje meg Ön is a hatékony és stílusos szennyfogó rendszerek tervezésének módszerét!

Mi a  legkényelmesebb helyszín egy oktatásra?
Természetesen az Ön irodája.
Mi elmegyünk Önökhöz és szakmai bemutatót tartunk kollégáinak. 

Azok akik ezen az oktatáson részt vesznek, nem csak a Cleartex szennyfogó rendszereit ismerhetik meg közelről, hanem 1 MÉK továbbképzési pontot is kapnak.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Online regisztráció: https://cleartex.hu/regisztracio/
E-mail: pokorni.flora@cleartex.hu 
Telefon: 0630/297-8128

A Cleartex Kft. több mint 25 éve foglalkozik professzionális szennyfogó rendszerek tervezésével, telepítésével. Nem csupán forgalmazóként, hanem gyártóként is jelen vagyunk a piacon, 13 éve gyártjuk Alutrend elnevezésű alumíniumsínes szennyfogó szőnyegeinket, mely ma már egy védjegyeztetett magyar márka. Ezalatt az időszak alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk arról, hogy hogyan lesz hatékony és az adott épülethez illő egy szennyfogó rendszer, legyen szó akár nagy forgalmú irodaházról, bevásárló- vagy sport központról, 4 műszakos ipari létesítményről, akár közepes forgalmú üzletről, vagy családi házról.

Sokszor kerülünk kapcsolatba építészekkel, tervezőkkel és adunk tanácsot különböző projektek tervezési fázisaiban a szennyfogók helyes megtervezéséhez. Így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy tudásunkat szervezett keretek között, ne csupán egy-egy projekt kapcsán osszuk meg az építész tervezőkkel.

Ezért létrehoztuk szakmai előadás sorozatunkat, melynek keretein belül elmegyünk az építészek irodáiba és bemutatjuk a hatékony és stílusos szennyfogó rendszerek tervezésének módszerét. Azok akik ezen az oktatáson részt vesznek, nem csak a Cleartex szennyfogó rendszereit ismerhetik meg közelről, hanem 1 MÉK továbbképzési pontot is kapnak.

Ez nagy örömünkre szolgál, hiszen ez a tárgykör eddig hiányzott a továbbképzési rendszerből, a Cleartex által viszont ma Magyarországon a legtöbb szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező cégtől kapnak használható tudást az építészek. A tematikáról és a MÉK bírálati sorszámról az alábbi linken találhatók információk: http://otir.mek.hu/index.php?m=kereso&o=s&f=m&SID=4134

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Online regisztráció: https://cleartex.hu/regisztracio/
E-mail: pokorni.flora@cleartex.hu 
Telefon: 0630/297-8128


Létrehozás időpontja: 2019-04-05 09:41:51
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-05 09:44:39
Cimkék: cleartex, továbbképzés, előadás, sorozat; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8638
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45217