KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Trust your Architect! Miért nincs több BIM menedzser?

Hétfőn (2019. április 8.) 19.00-20.30 óra között kerül sor a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) szervezésében a „Miért nincs több BIM menedzser?” című kerekasztalbeszélgetésre, amely az első szakmai beszélgetés, ahol az ágazat különböző képviselői (építésziroda, építőipari kivitelező, GRAPHISOFT stb.) az építőipari digitalizáció és a mérnöki képzések kapcsolatával foglalkoznak. Gyors ütemben digitalizálódik az egész építőipar, az építészmérnöki képzések viszont nehezen mozdulnak a változások követésében: az egyetemről kikerülő friss diplomások sokszor találkoznak olyan elvárásokkal, amikre hallgatóként nem készítették fel őket.

Gyors ütemben digitalizálódik az egész építőipar. Az építészmérnöki képzések viszont nehezen mozdulnak a változások követésében: az egyetemről kikerülő friss diplomások sokszor találkoznak olyan elvárásokkal, amikre hallgatóként nem készítették fel őket. A Trust your Architect! kerekasztal-beszélgetés következő alkalmán ezért olyan piaci szerepelőket hívunk meg, akik a digitalizációs folyamat BIM menedzsment részéhez kézzelfogható tudással tudnak szolgálni az érdeklődőknek. Mit csinál az építészirodában a BIM menedzser? Milyen típusú ember kíván meg a pozíció? Hol szerezhetem meg az ehhez szükséges tudást? Merre specializálódjak tanulmányaim alatt és végeztével, ha ezen a területen szeretnék elhelyezkedni? Gyere el a KÉK-be és a BIM-ben jártas meghívottainktól kaphatsz választ kérdéseidre!

Beszélgetők: Reicher Péter (Graphisoft), Zsidek Gergő (DVM group), Szilágyi Dorottya (Pécsi Tudományegyetem, bimprove), Márkus Ferenc (CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt.), Volcz, Zoltán (Skanska Hungary)
Moderátor: Rák Olivér (MABIM, Pécsi Tudományegyetem)

A Trust your Architect! sorozatról:
A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? Mit csinálnak? A KÉK klubestjein utánajárunk.

A részvétel ingyenes!
Az esemény létrejöttét az NKA és Graphisoft támogatja.


Létrehozás időpontja: 2019-04-08 16:05:21
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-08 16:07:12
Cimkék: bim, kék, kek, graphisoft; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 511
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45220

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat