KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Gyógyító zöld: Hogyan hat ránk a természet városi kontextusban?

A civilizált, fejlett tárgyi/környezeti kultúrához szokott embernek is jól működő evolúciós "maradványkészsége" van arra, hogy észrevegye/azonosítsa a természeti környezetet az épített/városi kontextuson belül.
Kiaknázzuk-e ezt az evolúciós maradványkészséget arra, hogy pszichológiai értelemben hasznot hajtson nekünk: ellensúlyozza a városi épített környezet fárasztó, elidegenítő hatásait.

Dr. Dúll Andrea (környezetpszichológus, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar dékánhelyettese) előadásban ezt a témát járja körül.

Az előadás része a (KÉK) Közösségi Kertek előadássorozatának, melyet az IBIS és IBIS Healing Garden Közösségi Kert, a Közösségi Kertek első terápiás mintakertjének közelgő megnyitója kapcsán inditott el, és melynek célja szakmai diskurzus kezdeményezése a terápiás és szociális kertek magyarországi lehetőségeivel és módszertanával kapcsolatban.

Az előadásra maximum 90 fő a hely kapapcitása, igy előzetes online regisztráció és online jegyvásárlás (mely alapítványi támogatás) szükséges ITT:
https://www.eventbrite.com/e/eloadas-gyogyito-varosi-zold-hogyan-hat-rank-a-termeszet-varosi-kontextusban-tickets-60460580223
Kérdés esetén kérjük a Közösségi Kerteket keresni: kozossegikertek@kek.org.hu

Az előadásra a regisztrációk miatt korábbi érkezés szükséges. Kapunyitás: 18.15

A Közösségi Kertek kerttagjai/kertészei a helyszinen tudnak kedvezményes, 500 Ft-os jegyet váltani (mely alapítványi támogatás).


Létrehozás időpontja: 2019-04-23 13:39:52
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-23 13:41:10
Cimkék: közösségi, kertek, kék, elte; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 533
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45249

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat