KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

FELHÍVÁS A XXI. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZATRA

A Párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség,  a FIABCI fő célja, hogy a szakmát elméletben és gyakorlatban is fejlessze, nemzetközi szinten mutassa be az ingatlanfejlesztési eredményeket és üzleti kapcsolatokhoz juttassa  az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó szakembereket. 

A Magyar Ingatlanszakmai Egyesület, a  FIABCI  Hungary 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a  létrehozott fejlesztéseket és nem utolsósorban, hogy elősegítse  a FIABCI World Prix d'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton való részvételt. Ez utóbbi cél sikeres megvalósítása érdekében a Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázat kiírása és lebonyolítása igazodik a nemzetközi pályázat kritériumaihoz és menetrendjéhez.  Az eddig lebonyolított 20 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei sikeresen képviselték Magyarországot és 22 arany és 30 ezüstérmet szereztek nagy nemzetközi elismerést szerezve hazánknak.

A FIABCI Hungary  idén huszonegyedik alkalommal  rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályaművek fogadása idén   szeptemberben és bírálata   októberben fog megtörténni.

A pályázatok fogadását a FIABCI Hungary, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.

A bírálók első, második és harmadik díjat  fognak kiadni. 

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza.

E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI WORLD PRIX D'EXCELLENCE nemzetközi  nívódíj pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró.  A kiadvány  bemutatójára a  díjátadó ünnepély  keretében kerül sor, melyet a szervezők a  pályázat jelentőségéhez  méltó keretek között kívánnak megrendezni.  

Letölthető dokumentumok:

XX. FIABCI Hungarian Prix d'Excellence 2018

XXI. Magyar Ingatlanfejlesztesi Nivodij Palyazat 2019 - Jelentkezési lap


Létrehozás időpontja: 2019-04-25 10:57:59
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-25 11:01:24
Cimkék: felhívás, ingatlanfejlesztés, nívódíj, pályázat. 2019; Beküldő: Rosivall Emese
Megtekintések száma: 9946
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45258