KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

VELUX fénycsatorna

Fénycső, fénycsapda, fényalagút? Nem! VELUX fénycsatorna

A megszokott nyílászárók és mesterséges világítást nyújtó eszközök mellett a fényviszonyok tervezéséhez ma már olyan épületelemek is választhatók, mint a fénycsatorna. A VELUX fénycsatornákat úgy tervezték, hogy képesek legyenek bevezetni a fényt a magas- vagy lapostetőn át az épület homlokzattal nem határos helyiségeibe. Családi házak esetén elsősorban a másodlagos funkciójú előszobák, folyosók, gardróbok, fürdőszobák, lépcsőházak a fénycsatorna ideális alkalmazási helyszínei.

A fénycsatorna hatékonyságát bizonyítja, hogy akár 13x több fényt biztosít, mint egy izzó. Az „Egde Glow” hatást nyújtó búra természetes és dinamikusan változó fényhatást nyújt a nap járásának megfelelően. A fénycsatornába ZTL lámpa is beszerelhető az éjszakai szükségszerű villanyvilágításhoz.

A kétrétegű, akril hőszigetelő búrával ellátott fénycsatorna magastetőbe beépítve U=2,5 W/m2K, lapostetőben alkalmazva U=2,6 W/m2K hőszigetelő értékkel bír (ez az érték a cső anyagától és hosszától függ).

A VELUX fénycsatornák kétféle csőmegoldással kaphatók: flexibilis és a merev falú csövekkel. A flexibilis változat toldócsövekkel 600 cm-ig bővíthető, így a legtöbb tetőforma és tetőmagasság esetén használható.

A VELUX TWR merev csöves fénycsatorna 37x37 cm méretben 2019. április 3-tól 8%-al kedvezőbb áron 107 328 Ft helyett 98 500 Ft-os áron érhető el. További kedvező árainkért lapozza át termék és árkatalógusunkat:

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezzen szakértőnktől!


Létrehozás időpontja: 2019-08-29 11:05:32
Utolsó módosítás időpontja: 2019-08-29 11:10:32
Cimkék: velux, fénycsatorna, cikk, hirdetés; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8811
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45437