KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Így lesz rend a vállalati dokumentumok között

Az ember már csak olyan, hogy a káoszban szereti megérteni a rend erejét. Amikor a számla már elveszett igazoltatáskor, amikor a szerződésjóváhagyás már követhetetlen, ráébred, hogy irányítani kell a folyamatokat. Amikor jól jönne egy régi anyag az irattárból, de két hét keresgélés után kiderül, hogy megrágta az egér, rájön, hogy milyen jó az elektronikus irattár.

Kár megvárni ezeket a helyzeteket. A DMS One dokumentumkezelő rendszerei felszámolják a vállalati dokumentumkezelést övező káoszt és strukturált keretek közé szorítják a dokumentumokkal kapcsolatos munkát. Elektronikus dokumentumkezeléssel az iratanyagok nyilvántartása rendezett lesz és a megfelelő jogosultságok birtokában a kollégák is bármikor hozzáférhetnek a munkájukhoz szükséges dokumentumokhoz, a visszakeresésre fordított idő a töredékére csökken.

A jelenlegi építőipari környezetben különösen nagy szükség van a költségcsökkentő és hatékonyságnövelő megoldásokra. Amikor hónapról hónapra drágulnak az alapanyagok, emelkednek a bérek, nincs idő papírhalmokkal bíbelődni, gyorsan kell döntéseket hozni és professzionális projektvezetést kell megvalósítani. A legjobb és mindent átfogó hátteret ehhez a DMS One rendszerei adják.

A nagy múltú fejlesztő szoftverei integrálják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat (pl.: cégkapu, elektronikus aláírás) is, házon belül pedig összehangoltan működnek a többi üzleti és vállalati célszoftverrel, irodai programmal. A további információkért keresse fel honlapunkat!


Létrehozás időpontja: 2019-09-06 07:57:35
Utolsó módosítás időpontja: 2019-09-09 16:19:19
Cimkék: dms, one, cikk; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8164
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45453