KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

King Stone Chemicals Magyarország

A King Stone Chemicals a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesületének legújabb tagja

A MEPS tagjainak egyöntetű döntése alapján felvette tagjai közé a King Stone Chemicalst. A 2006-ban alakult szövetségbe Magyarország legjelentősebb expandált polisztirolhab hőszigetelőanyag gyártói tartoznak.

Az Egyesület kiemelt célja, hogy a minőségi hőszigetelő-anyagok kapjanak egyre nagyobb teret a hazai építőiparban és a megkövetelt minőség általános gyakorlat legyen a piacon. Az épületek energiaigényének csökkentése révén a tagok termékei hozzájárulnak az üvegház hatású gázok kibocsátásának visszaszorításához. 

„Az Egyesület támogatni kívánja az energiatakarékosság, a környezetvédelem és az épületakusztika területén folyó műszaki és gazdasági szabályzó munkát is. Az irányelvek, jogszabályok előkészítési munkálataiban a tagok véleményének tolmácsolásával, a tervezetek várható hatásnak elemzésével, értékelésével segíti a jogalkotókat. Az előkészítő munka eredményességének érdekében az Egyesület széles körű együttműködést alakít ki többek között a jogalkotókkal, civil szervezetekkel, más egyesületekkel és szövetségekkel, nemzetközi intézményekkel.” – áll a MEPS honlapján.

 „Négy évvel ezelőtt váltunk valódi hőszigetelőrendszer gyártóvá, hiszen egyetlen telepen belül készül az expandált polisztirol, a vakolat és a hozzá kapcsolódó ragasztó is. A MEPS tagfelvétele fontos mérföldkő számunkra, megerősíti a minőségi termékekbe és gyártásba vetett hitünket.” – mondta el Ellinas Panayiotis, a cég tulajdonosa és ügyvezetője.

A King Stone Chemicals Kft. 2006-ban alakult, székhelye és gyártási központja a pest megyei Dabason található. A növekvő piaci igényekhez alkalmazkodva, a folyamatos technológiai fejlesztésnek köszönhetően mára 5 hektárnyi területen mintegy 7.500 négyzetméternyi épület foglalja magába a gyártást és a raktározást. A környezetbarát, magas szinte automatizált gyártástechnológia kialakításának és fejlesztésének fókuszában a helyi szakemberek igényei és a közép-európai időjárási viszonyok állnak.  A teljes hőszigetelőrendszer elemeit jelentő homlokzati és lábazati polisztirol lemezek, ragasztó tapaszok, színező és lábazati díszítő vakolatok mellett a King Stone Chemicals esztrichek, aljzatkiegyenlítők, burkolástechnikai termékek, alapozók, festékek, gipszek, glettek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik.

További információ: www.kingstone.hu


Létrehozás időpontja: 2019-12-12 16:20:52
Utolsó módosítás időpontja: 2019-12-12 16:22:24
Cimkék: king,stone, chemicals; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8292
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45797