KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Pályázati Felhívás – a 2020. évi Építőipari Nívódíjra és a MÉK Sándy Gyula díjra

Kedves Kollégák, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület meghirdeti a 2020. évi Építőipari Nívódíj –at valamint a Magyar Építész Kamara által alapított Sándy Gyula díjat.

 

Több kategóriába lehet pályázni: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény), ipari- és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék helyreállítás, építmény rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt előállt veszélyhelyzetre tekintettel a pályázat lebonyolítása során figyelembe vesszük a korlátozó rendelkezéseket és szükség szerint alkalmazzuk az elektronikus technikai eszközöket és telekomunikációs megoldásokat.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján (www.mesterdij.hu) a „Nívódíjról” rovatban
Telefonon: 06-30-525-1300
E-mail:
mesterdij@mesterdij.hu

Beadási határidő: 2020. szeptember 11. péntek 16.00 óra.

Kapcsolodó tartalom:

Magyar Építész Kamara Sándy Gyula - díja

Letölthető tartalom:
A 2019-es díjazottak felsorolása és fényképek letöltése ( https://mesterdij.hu/?cat=7)


 


Létrehozás időpontja: 2020-05-31 17:10:51
Utolsó módosítás időpontja: 2020-06-09 13:49:45
Cimkék: mék, sándy, gyula, díj, építőipari, nívódíj; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8820
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46059