KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

2025 Visegrád, Vár szer 8. (Hrsz.: Visegrád belterület 722/2)

Tisztelt Magyar Építész Kamara! Tájékoztatom Önöket arról, hogy a 2025 Visegrád, Vár szer 8. (Hrsz.: Visegrád belterület 722/2) számú telek ingatlanra érvényes tervezői szerződésünk van.

Megbízó: Hegedűs Áron, 2025 Visegrád, Vár szer 16.
Teljesítés történt, a vázlattervet a megbízó átvette, azonban a tervezési díjat nem fizette meg. A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja kimondja, hogy amíg egy tervezőnek lezáratlan jogviszonya áll fenn, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan megbízást egyetlen egy építész sem vállalhat.

Budapest, 2019. október 24.

Üdvözlettel:
Kismarty-Lechner Egon
É/1 01-2978


Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-10-25 18:33:39
Utolsó módosítás időpontja: 2019-10-25 18:38:10
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, visegrád, vár,; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 1267
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45553