KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

2364 ÓCSA, NÉMEDI ÚTI MAJOR, HRSZ: 07/129

Tisztelt Kollégák!

Az 2364 Ócsa, Némedi úti major, 07/129 hrsz. alatti külterületi ingatlanon megvalósuló hulladékhasznosító üzem és csarnoképület építési engedélyezési és építész kivitelezési tervek készítettünk – mely munka még nem került lezárásra. Ezért a tervek felhasználáshoz, átdolgozásához és módosításához semmilyen módon nem járultunk hozzá.

Kérjük a Tisztelt Kollégákat az érintett projekttel kapcsolatban tartózkodjanak ajánlattételtől, megbízás és tervezési/szakértői munka elvállalásától fenti munka lezárásáig - a Magyar Építész Kamara Etikai Fegyelmi Szabályzatának vonatkozó előírásai és a szerzői jogi törvényben biztosított jogaink értelmében. Akit megkeresnek, kérjük, hogy vegye fel irodánkkal a kapcsolatot a későbbi jogviták elkerülése érdekében.

Mák Zoltán András,
ügyvezető
É 12-0153

Architronic Építésziroda Kft.
zoltan.mak@architronic.hu
+36.20.365.7153
 


 

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

 


Létrehozás időpontja: 2019-08-26 11:19:45
Utolsó módosítás időpontja: 2019-08-26 11:22:56
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, ócsa; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 241
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45430

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat