KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A MÉD 2019 Közönségdíj eredményhirdetése

Lejárt a szavazási határidő!

Díj átadó: Uránia Nemzeti Filmszínház 2019. november 8-án, 17:00 órától megrendezett élő közönségszavazás döntőjébe! 

Az idei évben is számos, minőségi kortárs épület és műemléki rehabilitáció valósult meg, na de melyik legyen az, amelyik elviszi a Média Építészeti Díja 2019 Közönségdíját? Idén 51 projektet indítottak ÉPÜLET kategóriában: nézze végig az idei év kortárs építészeti termését és értékelje őket 1 és 10 pont között.

TERV kategóriában már 86 indulót lapozhatnak át, melyek között a neves, elismert, akár nemzetközi hírű építészek alkotásai mellett a feltörekvő fiatalok és hallgatók rendkívül figyelemfelkeltő és úttörő munkáit is láthatják.  Válassza ki az Ön szerint legjobban sikerült munkákat és döntse el, hogy melyik nyerje el a Média Építészeti Díja 2019 Közönségdíját!

Mi is az a MÉD?

Az Építészfórum szakmai zsűrije és nem utolsósorban közönsége már 15. alkalommal adhatja át a Média Építészeti Díját. Az elbírálás igen összetett: a döntős projekteket neves szakemberek választják ki, a végső művek felett viszont már elismert újságírók, és a nagyközönség szavazatai döntenek. A díj rangos gálájának izgalmas különlegessége, hogy a legtekintélyesebb építészek és fiatal hallgatók egyazon színpadon mérhetik össze magukat a hallgatóság előtt.

Jegyvásárlás


Létrehozás időpontja: 2019-10-08 14:41:33
Utolsó módosítás időpontja: 2019-10-15 17:09:38
Cimkék: MÉD,2019, közönségdíj; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 453
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45522

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat