KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Álmokat építünk - Nincs túl nagy álom, vagy túl kicsi feladat számunkra

Az 1990-ben alapított, a régióban piacvezető Eleven Kft. fő tevékenységi köre a vízi csúszdák, aquaparkok tervezése, kivitelezése. 2006 óta a világ egyik legnagyobb csúszdagyártójának a török POLIN-nak a kizárólagos regionális képviselője és stratégiai partnere vagyunk. Egyre növekvő számú aquapark- és csúszdarendszer tervezési megbízásainknak köszönhetően csapatunkba keressük az új tehetségeket építő- és építészmérnökök személyében. Cégünk dinamikus fejlődésének titka a strukturált szervezet csapatmunkájában, a jól teljesítő, rátermett és az eredményekért küzdő kollegák pontos és gyors munkájában rejlik.

A Business Superbrands díjas Eleven Kft. tagja valamennyi meghatározó magyar és nemzetközi szakmai szervezetnek, mint például a World Waterpark Association (WWA), a European Waterpark Association (EWA) és az International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA)

Az Eleven Kft. számos sikeresen megvalósult hazai és nemzetközi projekttel, valamint széles iparági tapasztalattal a háta mögött vállal új megbízásokat a legkisebb installációktól a teljes aquaparkok tervezésig, a koncepció megszületésétől a kivitelezésig.

Weboldal: www.aqua-parks.com            
Cím: 1037 Budapest, Törökkő utca 5-7.                
E-mail: hr@eleven11.hu


Létrehozás időpontja: 2015-08-26 08:07:49
Utolsó módosítás időpontja: 2015-08-26 08:12:01
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 4126
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=42965