KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Aquaticum strandfürdő fejlesztése - nyílt építészeti ötletpályázat

A tervpályázat tárgya, célja:
A tervpályázat tárgya a debreceni Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont területén a strandfürdő fejlesztése. A Kiíró építészeti ötletpályázat formájában kívánja összegyűjteni azokat a tervi javaslatokat és beépítési koncepciókat, amelyek segítségével pontosabban tudja a standfürdő fejlesztése során megvalósítandó funkciók és attrakciók tervezési programját összeállítani. Kiíró a legmagasabb szintű és a kiírás szempontjainak legjobban megfelelő építészeti-tájépítészeti megfogalmazások felhasználásával fogja a tervezett beruházás elemeit meghatározni.

Az ötletpályázattal induló fejlesztés célja az, hogy a standfürdő létesítménye a már megújult szálloda, termálfürdő és gyógyászati szolgáltatással azonos színvonalú, komplex szolgáltatást nyújthasson elsősorban régiós, de országos szinten is kiemelkedő attrakciók megvalósításával. A fejlesztésnek strand kategóriában a régió egyedi kínálatát kell biztosítania olyan különleges elemekkel, amelyek máshol nem találhatók meg, vagy kialakításukban egyediek (terepadottságok figyelembe vétele, befoglaló installációk egyedisége, stb.). Debrecen Megyei Jogú Város szándéka az, hogy egy magas minőségű, a városlakók és a városba látogatók által szerethető, családias, továbbá turisztikai szempontból attraktív, egyedi fürdőt valósíthasson meg.

Ötletpályázat kiírásának letöltése


Létrehozás időpontja: 2015-05-25 08:29:02
Utolsó módosítás időpontja: 2015-06-24 20:23:32
Cimkék: Aquaticum; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 7842
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=42834

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat