KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Bemutatkozik a DENON márkabolt

Kedves Olvasó,

Tevékenységünk egyik fő eleme az audiovizuális rendszerek tervezése és telepítése apartmanokban és lakóházakban. Ez magán mozi termeket, többzónás multiroom zenei rendszereket, sztereó rendszereket, valamint házimozi rendszereket foglal magában. Installációink alapjait képzett specialistáink szakértelme és több éves tapasztalata, valamint a világ olyan kiemelkedő márkáinak a széles termékskálája képezi, mint a Denon, Marantz, Sonos, Canton, Dali, Boston Acoustics, Scandyna, Elipson és más márkák, amelyek eleget tesznek a legigényesebb audiofil és házimozi rajongók legmagasabb elvárásainak.

Lakása, vagy otthona tervének bemutatása után szakszerű tanácsadást kap az audió/videó berendezések telepítésének lehetőségeiről. Figyelembe vesszük az Ön egyéni preferenciáit és szükségleteit. A megtervezett rendszer felhasználása intuitív, bővítése a jövőben pedig egyszerű lesz.
Stúdió termünkben megfelelő és kényelmes körülmények között ismerheti meg az adott berendezések által nyújtott lehetőségeket. Megbizonyosodhat arról is, hogy ezek mennyire jól működnek együtt egy teljes audiovizuális rendszerben.
Az elektromos vezetékek telepítésével párhuzamban a telepítők az audió/videó installáció tervének megfelelő kábelezést is elvégzik. A lakberendezés utolsó fázisában telepítik az összes berendezést és elvégzik az egész rendszer beállítását.
A rendszer összes elemének beállítása után a szakember elmagyarázza az egyes berendezések használatának szabályait, valamint információt nyújt a már egészként funkcionáló audiovizuális rendszer működéséről. Ezen kívül megválaszolja a felhasználás első időszakában fellépő kérdéseket is.

Köszönöm figyelmét

Üdvözlettel

PONGRÁCZ DÁNIEL

DENON MÁRKABOLT

Allee Bevásárlóközpont
1117 Budapest , Október huszonharmadika utca 8-10
telefon: 06 1 209 0298  mobil:06 70 385 64 94
www.denonmarkabolt.hu

   


Létrehozás időpontja: 2015-06-17 17:01:05
Utolsó módosítás időpontja: 2015-06-18 11:14:09
Cimkék: Denon, Marantz, Sonos, Canton, Dali, Boston Acoustics,Scandyna, Elipson, házimozi; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 5575
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=42878

istanbul escort