KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Budapest, II. kerület Táltos utca 27. - 50434. hrsz. felhívás

Tisztelt Magyar Építész Kamara, Kedves Kollégák !

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a Budapest, II. kerület, Táltos utca 27. szám, 50434. hrsz. alatti ingatlanon álló épület bővítésének --- egyszerű bejelentési terveinek elkészítésére érvényes tervezési szerződéssel rendelkezem.

Megbízó: dr. Kovács Bence

A tervezett épület egyszerű bejelentési kérelme elkészült, a kötelező főépítészi szakmai konzultáció lefolytatásra került, Főépítész Úr támogatásáról biztosította az épületet. 

Megbízó a tervezési díj fent maradó részét nem rendezte, a tervek ÉTDR – rendszerbe történő feltöltését bojkottálja.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja értelmében kérem a Tisztelt Kamarai tagokat, hogy mind addig amíg lezáratlan jogviszonya áll fenn egy tervezőnek, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan tervezési megbízást ne vállaljanak, mert etikai vétségét követnek el.

Budapest, 2020. augusztus 14.

 

Tisztelettel,

Szabóné Varga Katalin É 13-0663


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2020-08-17 10:21:50
Utolsó módosítás időpontja: 2020-08-17 10:25:24
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, budapest, ii, táltos, utca; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 347
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=46161