KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kihirdették a budapesti Centrumkórházak tervpályázatának eredményét

A következő években 700 milliárd forint jut az egészségügyi ellátás színvonalának javítására. Ennek keretében három budapesti centrumkórház jön létre.
A beruházások között kiemelkedő lesz az újonnan épülő dél-budai intézmény, amely Európában is egyedülálló – mondta el Kásler Miklós miniszter az átadón.
 

DBC:
Ajánlatkérő: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (1125 Budapest, Diós árok 3.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Dél-budai Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335069 szám alatt jelent meg.

DPC:
Ajánlatkérő: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (1125 Budapest, Diós árok 3.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Dél-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335070 szám alatt jelent meg.

ÉPC:
Ajánlatkérő: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Észak-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335071 szám alatt jelent meg.

Eredményhirdetés

Helyszín: Duna Palota, Színházterem, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.
Időpont: 2018. december 14. napján 12:00 óra

Az eredményhirdetésen Füleky Zsolt helyettes államtitkár köszönti a megjelenteket és röviden ismerteti a vonatkozó megvalósítandó egészségügyi fejlesztéseket.

A Dél-budai Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Dr. Bedros J. Róbert adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 10. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Középülettervező Zártkörűen működő Részvénytársaság képviselőjének.
  • A megvételben részesült 25. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Torbáné Makkos Veronika képviselőjének.
  • A második díjban részesült 5. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Rutkai Pál András - egyéni vállalkozó egyéni vállalkozó képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 4. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó M-Teampannon Építészmérnöki Korlátolt Felelősségű Társaság képviselője a fent megjelölt helyen és időben nem jelent meg.
A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát – a fentiek szerint az első díjban részesült pályázó kivételével – átveszik.
A Dél-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Dr. Vályi-Nagy István adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 15. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Károlyi István egyéni vállalkozó képviselőjének.
  • A megvételben részesült 18. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Masszi Építész Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 3. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó ZDA-Zoboki Építésziroda Korlátolt Felelősségű Társaság képviselőjének.
A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát átveszik.
Az Észak-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Kun Szabó István vezérőrnagy adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 9. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Mediversum Kft. képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 3. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Paulinyi-Reith & Partners Zrt. képviselőjének.

A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát átveszik.

Zárójelentés megtekintése / letöltése Zárójelentés megtekintése / letöltése Zárójelentés megtekintése / letöltése

Letölthető dokumentum:

Eredményhirdetés jegyzőkönyv
 


Létrehozás időpontja: 2018-12-22 09:18:13
Utolsó módosítás időpontja: 2018-12-22 22:25:17
Cimkék: kórház, tervpályázat, ; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 2694
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45065

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat