KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Construma 2019

2019. április 3. és 7. között kerül sor az idei Construma Építőipari Szakkiállításra a Hungexpo kiállítási területen Budapesten.

A Magyar Építész Kamara 2019. évben is saját standdal jelenik meg a Construmán, az A pavilon 210A standhelyen, ahol a szakkiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást vehetik át az építész kamarai szakmagyakorlók. A standra kitelepül a Budapesti Építész Kamara Titkársága is, és ügyfélszolgálatot biztosítanak tagjaik számára.

Az építész kamarai szakmagyakorlók számára szerdán, csütörtökön és pénteken ingyenes a belépés a Construmára, a hétvégén pedig 1500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel lehetséges. Az ingyenes belépéshez előzetesen szükséges regisztrálni a MÉK honlapján, a www.mek.hu oldal nyitólapján, a jobb felső sarokban lévő Construma bannernél, vagy az alábbi linken http://construma.hu/mek keresztül. Az e-mail visszaigazolásban kapott vonalkódot kérjük kinyomtatni és elvinni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vonalkód egy alkalommal használható fel, nem pedig naponta.

A MÉK április 3. szerdán az A pavilon épített konferencia termében tantermi kötelező továbbképzést, április 4. csütörtökön pedig ugyanitt Montázs, azaz az építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák címen 2,5 továbbképzési pontos szakmai továbbképzést tart az építőipari szakkiállításon. A továbbképzésekről részletes információk és jelentkezés: http://tako.mek.hu oldalon.

Az idei évben lehetőség van arra, hogyha egy szakmagyakorló több napon is részt vesz a Construma szakkiállításon, mindegyik ott töltött napra kikérhesse a kiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást a MÉK standján.
Ehhez az szükséges, hogy naponként rendelkezzen az illető belépést biztosító kamarai regisztrációs vonalkóddal, vagyis annyiszor regisztráljon be, és rendelkezzen külön külön belépési vonalkóddal, ahány napot a kiállításon tölt.

Regisztráció: http://construma.hu/mek

Szerdán, csütörtökön és pénteken is, vagyis mindhárom szakmai napon ingyenes a belépés a MÉK szakmagyakorlók számára, amennyiben előzetesen beregisztráltak és magukkal vitték a belépéshez szükséges napi vonalkódot. Egy vonalkód csak egyszer érvényes!
 


Létrehozás időpontja: 2019-03-11 15:16:46
Utolsó módosítás időpontja: 2019-03-14 16:13:57
Cimkék: Construma, 2019, továbbképzés, kiállítás; Beküldő: Kovács Zsófia, Dér Andrea
Megtekintések száma: 615
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45165