KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

ÉPÍTÉSZ-MÉRNÖKI BÁL 2015. február 21.

A kapcsolatot is építették

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész és Mérnöki Kamara a tavaly óta reneszánszát élő Építész- Mérnöki Bálját ezúttal a PRIMOM Vállalkozói Inkubátorház Rendezvénytermében tartotta meg. A vendégeket Végh József kamarai elnök és Major Ferenc alelnök köszöntötte.

Az est felkért házigazdája az előző év megyei Prima-díjasa, dr. Cservenyák László volt, aki ezúttal nem múzeumigazgatóként, hanem pálinkalovagként segítette Csobolya Attila tuzséri lovagtársának torkot nedvesítő pálinka-bemutatóját.

A több kávészünet ellenére a legsikeresebbnek a megzenésített verseket előadó „Kávészünet” trió műsora bizonyult. A vendégek Deák Attila és Szatmári István vezetésével Kárpát – medencei örökségtúrán és vetélkedőn is részt vehettek.

A tombola fődíja a Dolce Vita wellness hétvégéje volt, sőt, a látszat ellenére a sok program mellett táncra is jutott idő dj. Pető Sanyi moderálásával. Az építészek, a mérnökök és a vendégeik egy bálhoz méltó módon többnyire hajnaltájt indultak haza. A bál konklúziójaként mindkét kamara vezetése köszönetet mondott a résztvevőknek és mindazon támogatóknak, akik hozzájárultak a rendezvény sikeréhez és az építész – mérnöki hagyományok ápolásához.


Létrehozás időpontja: 2015-08-28 18:38:42
Utolsó módosítás időpontja: 2015-08-28 18:38:42
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 3804
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=42974

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat