KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Építészmérnökök fizetése Magyarországon

Az elmúlt időszakban rohamos tempóban bővül a hazai építőipar, emellett pedig az ingatlan árak is komolyan emelkedtek. Több kolléga, azonban nem érzékeli ennek hatását a saját megélhetési lehetőségeiben. Ez a kérdőív megpróbálja felkutatni a mai, főként fiatalabb, építész végzettséggel rendelkező szakemberek munkavállalói helyzetét, lehetőségeit.

Ha a kérdőívre megfelelő mennyiségű és minőségű válasz érkezik, a későbbiekben egy szélesebb körű közvéleménykutatást is tervezünk megvalósítani és az eredményekből egy professzionális cikket megjelentetni, ami hozzájárulhat a probléma mélyebb feltárásához. A körülmények jobb ismerete szélesebb körű szakmai összefogást és hatékonyabb érdekképviseletet eredményezhet.

VÁLASZADÁS TERMÉSZETESEN ANONIM, AZ ADATGYŰJTÉS EGYETLEN CÉLJA EGY REÁLIS PIACI KÉP KIALAKÍTÁSA AZ ÉPÍTÉSZEK MUNKAVÁLLALÓI HELYZETÉRŐL.

A kérdőív ide kattintva tölthető ki!
 


Létrehozás időpontja: 2018-01-16 00:42:40
Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-16 00:47:15
Cimkék: felmérés, kérdőív, építészmérnök, fizetés; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 6225
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44499

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat