KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Év Homlokzata 2016 - Érték az építészetben - Meghosszabbított nevezési határidő!

A nevezés határidejét meghosszabbítottuk!
Az új határidő: 2016. május 31.

Magyarország legszebb épületeit értékelő pályázatát nyolcadik alkalommal írja ki a díj alapítója és fő támogatója, a Baumit Kft.

A pályázat célja, hogy új és felújított épületek esetében értékelje a mai magyar építészet értékteremtő házait, a homlokzatok kialakítását, illetve elismerje azokat az építészeket és kivitelezőket, akik ezeket létrehozták.

Az Év Homlokzata 2016 pályázatra öt kategóriában lehet jelentkezni új vagy felújított épületekkel. Pályázati kategóriák: családi ház, társasház, középület, műemlék és panelfelújítás.

A kategóriánkénti díj értéke nettó 1 millió forint. Az Év Homlokzata díjazottakat független építész szakmai zsűri választja ki.

A pályázaton csak építészek és kivitelezők vehetnek részt azokkal az épületekkel, melyeknek homlokzati kialakításához Baumit anyagokat használtak fel.

A nevezéseket 2016. május 31-ig lehet benyújtani. Az eredményhirdetés 2016 novemberében lesz.

Év Homlokzata – érték az építészetben

Magyarország egyik legrangosabb és legjelentősebb díjazású pályázatának célja, hogy új és felújított épületek esetében értékelje a mai magyar építészet értékteremtő házait, a homlokzatok kialakítását, illetve elismerje azokat az építészeket és kivitelezőket, akik ezeket létrehozták. A díj alapítója és fő támogatója, a Baumit Kft.


Létrehozás időpontja: 2016-04-29 07:33:12
Utolsó módosítás időpontja: 2016-04-29 07:33:12
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 3200
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=43430