KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

FELHÍVÁS A XXI. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZATRA

A Párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség,  a FIABCI fő célja, hogy a szakmát elméletben és gyakorlatban is fejlessze, nemzetközi szinten mutassa be az ingatlanfejlesztési eredményeket és üzleti kapcsolatokhoz juttassa  az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó szakembereket. 

A Magyar Ingatlanszakmai Egyesület, a  FIABCI  Hungary 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a  létrehozott fejlesztéseket és nem utolsósorban, hogy elősegítse  a FIABCI World Prix d'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton való részvételt. Ez utóbbi cél sikeres megvalósítása érdekében a Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázat kiírása és lebonyolítása igazodik a nemzetközi pályázat kritériumaihoz és menetrendjéhez.  Az eddig lebonyolított 20 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei sikeresen képviselték Magyarországot és 22 arany és 30 ezüstérmet szereztek nagy nemzetközi elismerést szerezve hazánknak.

A FIABCI Hungary  idén huszonegyedik alkalommal  rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályaművek fogadása idén   szeptemberben és bírálata   októberben fog megtörténni.

A pályázatok fogadását a FIABCI Hungary, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.

A bírálók első, második és harmadik díjat  fognak kiadni. 

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza.

E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI WORLD PRIX D'EXCELLENCE nemzetközi  nívódíj pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró.  A kiadvány  bemutatójára a  díjátadó ünnepély  keretében kerül sor, melyet a szervezők a  pályázat jelentőségéhez  méltó keretek között kívánnak megrendezni.  

Letölthető dokumentumok:

XX. FIABCI Hungarian Prix d'Excellence 2018

XXI. Magyar Ingatlanfejlesztesi Nivodij Palyazat 2019 - Jelentkezési lap


Létrehozás időpontja: 2019-04-25 10:57:59
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-25 11:01:24
Cimkék: felhívás, ingatlanfejlesztés, nívódíj, pályázat. 2019; Beküldő: Rosivall Emese
Megtekintések száma: 813
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45258

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat