KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Felhívás a XX. jubileumi Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra

A Párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség a FIABCI fő célja, hogy a szakmát elméletben és gyakorlatban is fejlessze, nemzetközi szinten mutassa be az ingatlanfejlesztési eredményeket és üzleti kapcsolatokhoz juttassa az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó szakembereket.  

A FIABCI Magyar Tagozata 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a létrehozott fejlesztéseket és nem utolsósorban, hogy elősegítse a FIABCI World Prix d'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton való részvételt. Ez utóbbi cél sikeres megvalósítása érdekében a Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázat kiírása és lebonyolítása igazodik a nemzetközi pályázat kritériumaihoz és menetrendjéhez. Az eddig lebonyolított 19 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei sikeresen képviselték Magyarországot és 22 arany és 17 ezüstérmet szereztek nagy nemzetközi elismerést szerezve hazánknak.

A FIABCI Hungary és a Magyar Ingatlanszövetség az idén huszadik alkalommal  rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályaművek fogadása szeptemberben és bírálata 2018. októberben fog megtörténni.

A pályázatok fogadását a MAISz, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.

A bírálók első, második és harmadik díjat fognak kiadni. 

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét díjazza.

E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI WORLD PRIX D'EXCELLENCE nemzetközi nívódíj pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró.  A kiadvány bemutatójára a díjátadó ünnepély keretében kerül sor, melyet a szervezők a jubileumi huszadik pályázathoz méltó keretek között kívánnak megrendezni.  

A pályázat lebonyolítását ismét a FIABCI Principal Members tagja, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISz) vállalja magára. 

A pályázat eddigi története és az idei pályázattal kapcsolatos minden további tájékoztatás a www.maisz.hu honlapon megtalálható.

Letölthető dokumentum:

XX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nivódij Pályázat 2018gl.doc


Létrehozás időpontja: 2018-06-04 16:48:33
Utolsó módosítás időpontja: 2018-06-04 16:50:56
Cimkék: Ingatlanfejlesztési, Nívódíj, 2018; Beküldő: Rosivall Emese
Megtekintések száma: 2717
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44753