KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Fót, Árvácska u. 19., Hrsz.: 115

Tisztelt Kollégák!

A Fót, Árvácska u. 19., Hrsz.: 115 ingatlanra meglévő lakóépület bővítése egyszerű bejelentési terveinek elkészítésére érvényes tervezési szerződéssel rendelkezem, a szerzői jogokat a szerződésben és tervben rögzítettem.

Megbízó: Szigeti Judit

Elkészítettem a bejelentési dokumentáció munkaközi terveit, szakági munkarészek nélkül, melyet az Építtető átvett. A kötelező főépítészi szakmai konzultáció lefolytatásra került, Főépítész Asszony támogatásáról biztosította a tervet.

Az Építtetővel szakmai és pénzügyi vitám van, az eddig elvégzett munkákat nem fizette ki. A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata értelmében kérem a Tisztelt Kamarai tagokat, hogy amíg lezáratlan jogviszonyom áll fenn, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan tervezési megbízást ne vállaljanak.

Győr, 2020. dec. 01.

Köszönettel:

Bende Katalin
okl. építészmérnök É 08-0521

tel.: +36 / 20 311 0374


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2020-12-01 14:41:51
Utolsó módosítás időpontja: 2020-12-01 14:53:29
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, fot, arvacska, utca; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 485
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=46331