KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kiegészítő szoftverek SketchUp PRO számára

Mindenkinek, aki tervezéssel foglalkozik és prezentálnia kell munkáit fontos, hogy igényesen és látványosan mutathassa be elképzeléseit. Az EuroSolid Kft. forgalmazásában már elérhetővé váltak a magyar közönség számára is a V-Ray és a RenderIn nevű fotórealisztikus renderelőmotorok.
Mindkét kiegészítő szoftver a SketchUp PRO verzióba teljesen beépülve dolgozik, így használatuk egyszerű és az eredmény azonnal látható. A SketchUp által biztosított anyagkönyvtár lehetővé teszi, hogy gazdag és változatos minták közül válogasson, illetve valósághű és részletgazdag textúrát adjon a modelljében szereplő tárgyaknak, elemeknek. Rendelkeznek előnézeti ablakkal, így valós időben könnyen be tudja állítani a kívánt nézőpontot, mely segít, hogy munkáját a legjobb fényben és a leginformatívabb módon tárja ügyfelei elé.

Ezeken túl egyéni előnyökkel is rendelkeznek. A RenderIn v2 bővítménnyel egyedi háttérként állíthatja be saját képeit, neonfényeket helyezhet el modelljében, illetve egyénileg módosíthatja a SketchUp textúrákat. Ezeken felül egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képes panoráma felvételeket készíteni, mely látványosan mutatja be elkészült terveit. Ezeket a panoráma felvételeket lementheti .html formátumban is, melyeket bemutathat saját honlapja is, ezzel egy interaktív és látványos képet mutatva munkáiról.

A V-Ray az egyik legismertebb és legprofesszionálisabb fotórealisztikus renderelő szoftver a világon. Összetett tükröződési, világítási és környezeti beállításainak köszönhetően magával ragadó, valósághű képeket készíthet modelljeiről.
A V-Ray legújabb verziója, a 2.0 egy sor olyan újítást tartalmaz, mint az előnézeti ablak, a szórt fény imitálását segítő kupola, vagy gömb alakú fényforrások, a több számítógépen megosztott renderelés akár 64-bittel, illetve a V-Ray Proxy eszköz. Ez egy elengedhetetlen eszköz, mely optimalizálva a számítógép RAM kihasználtságát, tömérdek mennyiségű poligont képes maximális memória hatékonyság mellett kirenderelni, növelve ezzel az eredeti SketchUp modellnézet részletességét, komplexitását és természetesen a folyamat gyorsaságát.

A 3E Praha cég három bővítményt készített a SketchUp PRO szoftver számára, melyek angol nyelven a magyar közönség számára is elérhetőek. Elsősorban az építész-, belsőépítész, kert-, és bútortervezők számára nyújt segítséget, meggyorsítva munkafolyamataikat. A három kiegészítő szoftver közül az első a Parametric Shapes, mely lehetővé teszi a SketchUp PRO rajzeszköztárának kibővítését különféle sokszögekkel. A Windows&Doors segíti a különféle nyílászárók gyors testreszabását és elhelyezését a modellben. A Catalog segítségével a modelljében szereplő tárgyakat vagy komponenseket tudja listába szedni, ahol megadhatja a tárgyak pontos méreteit, anyagát, árát, valamint további információkat is megadhat velük kapcsolatban. Ezzel a bővítménnyel rengeteg időt takaríthat meg magának, mert pontosan és egyszerűen készíthet árajánlatokat ügyfeleinek.

Amennyiben szeretne többet megtudni a SketchUp PRO kiegészítő szoftvereivel kapcsolatban, írjon nekünk az info@eurosolid.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06 1 216 8661-as telefonszámon.


Létrehozás időpontja: 2015-09-30 11:48:48
Utolsó módosítás időpontja: 2015-09-30 11:53:14
Cimkék: SketchUp, V-Ray, RenderIn; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 4208
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=43053

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat