KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Pályázati tervbemutató - Corvinus Sportlétesítmények és a Corvinus Kollégium

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítjük Önt, hogy  a Budapesti Corvinus Egyetem Sportlétesítményére és  a Kollégiumi és professzori vendéglakásokra kiírt  két sikeres építészeti pályázat terveinek bemutatása és megvitatása  2017. november 7-én kedden délután 17:00 órakor lesz az Építészek Háza Kós Károly termében (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.).
 

A pályázat lebonyolítójaként a Magyar Építész Kamara nevében invitálom Önt az eseményre, amelyen a zsűri jelenlétében a nyertesek elsőként rövid (5 perces) prezentációban bemutatják pályaművüket, majd megnyitjuk a témát beszélgetésre, hogy a pályázat tapasztalatait, felvetéseit és építészeti gondolatait minden érdeklődő megismerje.

Az esemény szervezője, a MÉSZ nevében Somogyi Krisztina, arra kéri a nem nyertes pályaművek készítőit, hogy esetleges prezentációs szándékukról e-mailben értesítsék őt a krisztina.somogyi@plusminus.hu elérhetőségen.

A MÉK és a MÉSZ minden érdeklődőt szeretettel vár az eseményre, a helyszínen rendezett kiállításon a beérkező összes pályamű megtekinthető.


Létrehozás időpontja: 2017-10-30 18:22:34
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-30 18:25:53
Cimkék: corvinus, egyetem, vendéglakás, sportlétesítmény; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 2191
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44374

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat