KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Sikafloor padlók a raktározás és logisztika területein

Az ügyfelek igényeit és elvárásait, a változó követelményeket és a szabályozási környezetet figyelem előtt tartva a Sika nagy hangsúlyt fektet a különböző felhasználási területek padlóbevonatainak fejlesztésére. A Sika padlóbevonati megoldásai megfelelnek az építési és a felújítási munkálatok legújabb tartóssági, terhelhetőségi, fenntarthatósági, károsanyag kibocsátási, esztétikai elvárásainak és szabványainak egyaránt.

Ellenálló, esztétikus és egyszerűen tisztítható bevonatok
A Sikafloor megoldások különböző megjelenésű bevonatokat és burkolatokat kínálnak, melyek különböző rétegvastagságokban és felület textúrákkal kerülhetnek beépítésre. A padlók lehetnek felületileg zártak, pórusmentesek, páraáteresztőek, strukturáltak, csúszásmentesítettek, dilatáltak, de akár dilatáció mentesek is, ezek mellett pedig kiváló vegyi ellenálló képességgel rendelkeznek. A feladatnak megfelelő tulajdonságok teszik a padlóbevonatot az adott elvárású környezetben higiénikussá, könnyen tisztíthatóvá, emellett keménnyé és igen tartóssá is.

Raktári és logisztikai területek:
Bármilyen áru gyors és időben történő előállítása, raktározása, forgalmazása és szállítása elengedhetetlen a hatékony gazdasági működéshez. Az áruk kezelésére, gyűjtésére, tárolására kialakított raktárak, ideiglenes tárolók - melyek sokszor különböző funkciókkal is rendelkeznek - padozatait, padlóbevonatait a folyamatok adta követelményeknek megfelelően kell megtervezni. Elengedhetetlen, hogy megfelelő teherbírású legyen a padlórendszer, ezért figyelembe kell venni az adott terület működési folyamatait és az elvárt teljesítmény követelményeket. Ide tartoznak:

  •  a mechanikai behatással
  • a koptatással
  • a hőterheléssel
  • a vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség
  • a könnyű tisztíthatóság és
  • a porképződés megakadályozása

A raktárakban és logisztikai területeken a mindennapi munka magába foglalja a villástargoncák vagy rakodó gépek forgalma okozta nagy terhelést, a raklapok és dobozok padlón való csúsztatását és bizonyos árutípusok adott hőmérsékleten történő tárolását.

 

A Sikafloor padlóburkolatok tartós megoldásokat biztosítanak a hideg raktárakban rendkívüli mechanikai, kémiai és hőmérsékleti hatások esetén is.

Tartós, erős, kopásálló:
A beton aljzatok hatékony adalékszerek (pl. Sika ViscoCrete) alkalmazásával készülhetnek hozzájárulva a padozat teljesítőképességének biztosításához. A Sika víztartalom csökkentő, kötésgyorsító és tömítő adalékszerei ugyancsak szerves részét képezik az ipari padlóépítés napi gyakorlatának.

A Sikafloor QuartzTop, illetve SynTop száraz koptatóréteg gépi simítással a friss, még képlékeny konzisztenciájú betonok felületébe dolgozva biztosíthatnak integrált felületi erősítést, rendkívül kopásálló felületet a padozaton.

Hogyan lehet gyorsabban?

Bevonatkészítés esetén nem minden esetben van lehetőség a normál száradási folyamatok által megkövetelt technológiai idők betartására. Ez esetben kerülhet alkalmazásra a  Sika EpoCem technológia, mely alkalmazható  új, friss vagy már elkészült, illetve magasabb nedvességtartalmú betonfelületeken is ideiglenes nedvességzáró burkolatként lényegesen lerövidítve a várakozási időt a párazáró viselkedésű műgyanta bevonatok és burkolatok felhordásáig.

Az EpoCem technológiával a bevonatkészítés meggyorsítása mellett sem képződnek a képen látható légbuborékok

Hatékony felújítás egy hétvége alatt
A cementkötésű SikaScreed esztrichek és a Sikafloor® Level ipari felhasználásra szánt aljzatkiegyenlítők sima és egyenletes, nagy teherbírású felületet hivatottak biztosítani. A páraáteresztő és gyorsan kötő esztrichek és felület kiegyenlítők rendkívül gazdaságosak, kiváló alapot adnak a gyors felújításokhoz.


PDF megtekintéséhez / letöltéséhez kattintson ide!


Javasolt rendszerek raktározási és logisztikai területeken
Sikafloor QuartzTop és SynTop kéregerősítők
SikaScreed HardTop-60 habarcspadló
Sikafloor MultiDur WS-10 vékony bevonati rendszer
Sikafloor MultiDur ES-14 bevonati rendszer
Sikafloor MultiFlex PS-26 rugalmas vastagbevonati rendszer

Tudjon meg többet a Sikafloor bevonatok és burkolatrendszerek előnyeiről kiadványunk segítségével:


PDF megtekintéséhez / letöltéséhez kattintson ide!


Létrehozás időpontja: 2019-07-12 07:03:02
Utolsó módosítás időpontja: 2019-07-12 07:23:27
Cimkék: sika, epocem, padló, sikafloor; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 679
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45398

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat