KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Szarvaskút Vendégház KFT. 8420 Zirc-Szarvaskút, 0139/9

Hotel Szarvaskút átalakítása és bővítése

Ezúton szeretném kérni a Tisztelt Kollégákat, hogy a 8420 Zirc-Szarvaskút, 0139/9 hrsz-ú ingatlanra tervezett Hotel Szarvaskút átalakítása és bővítése kiviteli terveinek elkészítését ne vállalják el, mert Cégünk (Kelet út kft Kft.) az építési engedélyezési és kiviteli tervek más tervező általi elkészítéséhez, átdolgozásához nem járult hozzá.

Cégünk a fenti területre elkészített építési engedélyezési és kiviteli tervekkel kapcsolatosan rendezetlen teljesítés igazolással és kifizetetlen számlákkal rendelkezik, ezért kérem a Tisztelt Kollégákat, hogy (összhangban a Kamara Etikai Szabályzatával) a tervezési díjunk rendezéséig a területre új építési engedélyezési és/vagy kiviteli terveket ne készítsenek, illetve amennyiben ez ügyben már megkeresték Önöket, kérem lépjenek kapcsolatba irodánkkal.

Üdvözlettel:
Vinczinczki Csaba (Kelet út kft.)
+36 30 799 50 70


Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


Létrehozás időpontja: 2019-06-05 15:10:59
Utolsó módosítás időpontja: 2019-06-05 15:12:26
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, szarvaskút, zirc; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 400
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45342

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat