KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tatabánya, Fürdő u. 10., Hrsz.: 5331

Tisztelt Kollégák!

A Tatabánya, Fürdő u. 10., Hrsz.: 5331 ingatlanra meglévő lakóépület bővítése egyszerű bejelentési terveinek elkészítésére van megállapodásunk.

Megbízók: dr Berkovics Gergely és Berkovics Krisztina

Elkészítettem az egyszerű bejelentési dokumentációt, melyet a tartószerkezeti tervdokumentációval és az engergetikai munkarésszel együtt Építtetők átvettek. 

Az Építtetőkkel pénzügyi vitám van, az eddig elvégzett munkákat nem fizették ki. A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata értelmében kérem a Tisztelt Kamarai tagokat, hogy amíg lezáratlan jogviszonyom áll fenn, addig a fenti ingatlannal kapcsolatban tervezési megbízást ne vállaljanak.

Az elkészített tervdokumentáció átalakításához, tovább tervezéséhez nem járulok hozzá.

Tatabánya, 2021. jan. 11.

Köszönettel:

Horváth Krisztina Ágnes (É1 11-0357)
LH Terv Kft
.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2021-01-11 14:37:31
Utolsó módosítás időpontja: 2021-01-11 14:41:30
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, tatabánya, fürdő, utca,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 190
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=46374