KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

XI. Építész - KÉSZ Regatta - Balatonlelle – Keszthely

2018. május 25-26-27. péntek - szombat - vasárnap

 

11 esztendővel ezelőtt elhatároztuk, hogy létrehozzuk a magyar építésztársadalom múltjában gyökerező, de határozottan mai társasági eseményét, a balatoni Építészregattát. Egy vitorlás versenyt, mert a vitorlázás olyan technikai sport, amely régóta közel áll az építészekhez, elődeink is űzték. Egy olyan rendezvényt, amelyik több mint sport…..kikapcsolódás, jó társaság, elegáns gála, neves díszvendégek….mindez tudatosan vidéken. A cél az építészet nemes ügyének népszerűsítése és erősítése a köztudatban, közösségépítés a minőség mentén.

11 év telt el. Voltak hullámvölgyek, de a rendezvény mostanra önálló márkává és hagyománnyá érett, lassan, de biztosan növekszik, híre van a Balaton körül köszönhetően támogatóinknak és partnereinknek is. Aki egyszer részt vesz azon, az többet nem akarja kihagyni.… örök emlék.

11 év után az Építészregatta minden év május végén biztos pont a vitorlázni szerető építészek naptárában. Idén újra összegyűlünk Balatonlellén Pünkösd után, hogy Keszthelyre áthajózva ismét együtt lehessünk. Ebben az esztendőben az Aranycsapat emlékévét ünnepeljük és megemlékezünk a Svájcban magyarok által alapított UIA (Építészek Nemzetközi Szövetsége) megalakulásának 70. évfordulójáról. A V4 Építészeti Alapítvány idén is várja a vitorlázó építészek társaságát!

Vendégeink lesznek:

dr. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

dr. Béres István, a Svájci - Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke

A gálaest háziasszonya:

Sipos Szilvia M4

További információ: www.epiteszregatta.hu


Létrehozás időpontja: 2018-04-16 19:22:18
Utolsó módosítás időpontja: 2018-04-16 19:24:16
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 811
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44660