KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

SZÍNDINAMIKA SZAKMÉRNÖKI KÉPZÉSRE

A Budapesti Műszaki Egyetem Rajzi és Formaismereti Tanszéke felvételt hirdet a 2014. február 15.- től induló SZÍNDINAMIKA SZAKMÉRNÖKI KÉPZÉSRE. A vizuális kultúra összes területéről szívesen fogadjuk a jelentkezőket, de főként olyan építész kollégák jelentkezését várjuk, akiket behatóbban érdekel a színek világa, a színharmónia-tan, történelmi épületek korhű színrekonstrukciója, városok vizuális arculatának megújítása, panel-lakótelepek átfogó művészi színvonalú újraszínezése.

A posztgraduális képzés időtartama 4 félév. Lehetőség nyílik a képzőművészet sokféle technikájával történő önmegvalósításra, formatani, kompozíciós módszerek megismerésére, a külső és belsőtéri színtervezés és az ehhez kapcsolódó számítógépes programok megismerésére, melyek egyre fontosabbak a mai a tervezési gyakorlatban is. A részvétel feltétele egy diploma megléte, vagy megszerzése a 4.-ik félév végére. A sikeresen diplomázó hallgatók színdinamikai tervezőművész, vagy színdinamikai szakmérnöki diplomát kapnak.

A képzés elméleti tárgyai a Színdinamika és a Kortárs Képzőművészet-történet, gyakorlati művészi műhelymunka folyik a Kompozíció tárgy keretén belül, amely különböző murális művészeti műfajok; pld. mozaikkészítés, különleges falfestő eljárások, egyedi grafikai technikák, környezettervezés, rajzolás - festés, építészeti grafika műfajain belül történnek. Évek óta kedvelt a fonyódi nyári művésztelepünk is, sok hallgató még több év után is visszajár, tagja a Színdinamika Baráti Körnek. A legtehetségesebb hallgatók bevonásával konkrét építészeti színtervezési feladatokat is végzünk ország szerte. Az elmélet és a művészi alkotás mellett a harmadik oktatási irányvonal a ma már nélkülözhetetlen számítógépes grafikai programok megismerése; Photoshop, Corell, Archicad, Illustrator, 3D stb... a csoport megegyezése szerint. Többször szerepel neves magyar és külföldi meghívott előadó az optika, látáselmélet, kortárs zene, környezetesztétika, pszichológia, művészettörténet témájában is.

Weboldalunk: http//szindinamika.hogabor.hu
www.szintervezes.hu
http://www.rajzi.bme.hu/en/oktatas/szindinamikai-szakmernoki-muhely

Kapcsolódó cikk: www.tervlap.hu/cikk/show/id/842

A képzés péntekenként délután zajlik 12 h-16 h-ig.
Részvételi díj: 150.000.- Ft / félév
Jelentkezni lehet a 463 30-48 és a
06-302-279-659-es mobilszámon /Dr. Tari Gábor/ és a
gabortari@yahoo.com email címen.


Létrehozás időpontja: 2013-11-21 20:03:55
Utolsó módosítás időpontja: 2013-12-19 10:02:22

Megtekintések száma: 7009
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=41579

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat