KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

A tervezői, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri felelősség és a felelősségbiztosítás - szakmai továbbképzés július

A Magyar Építész Kamara 1,5 továbbképzési pontos szakmai továbbképzést tart felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök és építész tervezők számára a felelősség, és a felelősségbiztosítás témakörében július 3. szerdán 10.00 és 13.00 időtartamban az Építészek Háza földszinti Kós Károly termében.

Bővebben…Nyári szünet előtti vizsgák

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

Tisztelt Szakmagyakorlók!


Tájékoztatunk mindenkit, hogy az I. félévi jogosultsági vizsgák, beszámolók és a konzultációk hamarosan lezárulnak.
A nyári ügyviteli szünet előtt az alábbi időpontokra lehet még jelentkezni:

Bővebben…


Népi Építészeti Program 2019: mától lehet támogatási kérelmet benyújtani

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Belföldi hírek

Ma, június 24-én déli 12 órától elérhető a www.nepiepiteszetiprogram.hu oldalon az online felület, amelyen keresztül magánszemélyek, önkormányzatok, szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet országos műemléki védettségű vagy helyi védelem hatálya alá tartozó népi építészeti ingatlanuk felújításának támogatására.

Bővebben…


NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA – 2019. SZEPTEMBER 14.

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Programok

XIII. ARS SACRA FESZTIVÁL

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA – 2019. SZEPTEMBER 14.

Bővebben…


Felhívás Csonka Pál Érem jelölésre

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

2019-ben is átadjuk a nemzetközi hírű tudós és több építészgeneráció tanítómestere tiszteletére és emlékezetére, a Magyar Építőművészek Szövetsége által 1988-ban alapított Csonka Pál-érmet.

Bővebben…


Felhívás - 2019. évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ

» Pályázatok » Hazai pályázatok

FELHÍVÁS

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület meghirdeti a 2019. évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ -at és a MÉK által alapított Sándy Gyula díjat.

Bővebben…


DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2019

» Pályázatok » Hazai pályázatok

Kedves Diplomázó Építész(mérnök)hallgatók !

A Magyar Építész Kamara és Tagozatai valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége közösen "Diplomadíj 2019" címmel pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű ), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben is (3 + 2 éves azaz Bsc / BA + Msc / MA ) szinten végzett hallgatók részére.

Bővebben…