KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Innovatív megoldások és high-tech újdonságok az új Internorm bemutatóteremből

A vezető építészek körében már jó ideje népszerű, 80 éves múltra visszatekintő ablakgyártó vállalat, az Internorm innovációk széles tárházát hozza el a szeptemberben megnyílt bemutatóterem megnyitásával: előre megépített beépítési csomópontok, óriási üvegfelületek, valamint kiváló minőségű design ablakok és ajtók minden mennyiségben.

Itt mindenki – építész és építtető egyaránt – talál újdonságot  és megtapasztalhatja a valódi Internorm élményt. 

Szeptemberben nyílt az Internorm mustra 

A 20 millió eladott ablakegységgel, és 80 évet meghaladó gyártási tapasztalattal rendelkező cég  komolyan veszi a magyar piacot. Partner építészei számára rendszeres szakmai gyárlátogatásokat szervez ausztriai gyáraiba, és néhány hete olyan kaliberű bemutatótermet nyitott Budaörsön, amely Közép-Európa szerte páratlan ablakmustráját nyújtja az élenjáró formatervezésnek és a high-tech újítások sokaságának.



Óriási üvegfelületek

A hagyományos nyílászárók mellett az igényes megrendelők körében egyre népszerűbbek a kétfelé nyíló emelő-tolóajtók. A megnyitón különös érdeklődést keltett a küszöb nélküli, mintegy 6 méter széles  üvegszerkezet, amely elsőrangúan szigetel, és mintegy 2,6 méteres szabad nyílást biztosít a terasz irányába.



Beépítési szituáció bemutató és I-tec újdonságok

A bemutatón részt vett építészek szerint a konkrét beépítési szituációk kuriózumnak számítanak a térségben. A kutatás-fejlesztésre évről-évre komoly büdzsét fordító vállalat újításai:  az energianyerő ablakok, az ujjlenyomatra nyíló ajtó, a Photovoltaik napelemes reluxa, a vasalat nélküli design ablakok nemcsak a szakma, de a megrendelők számára is bizonyították, miért válhatott Európa piacvezető ablakgyártójává egy osztrák tulajdonú családi vállalkozás.


 
Online tervezési segédlet a honlapon: csomópontok a 1st window portal menüpontban

Az építészek körében kedvelt az Internorm honlap, mivel a metszetrajzok, a csomópontok és a  minősítések egyszerűen és gyorsan letölthetőek  magyar nyelven. A következő linkre kattintva:  „1st window portal”, a regisztrációt követően megküldik a tervező egyedi azonosítóját és jelszavát, mellyel ingyenesen és kötelezettségek nélkül használhatja az ott található adatbázist.


 
A passzívház specialista

A cég nemzetközileg is nagy szerepet játszik a passzívházak témakörében, és a minősített passzívházak legnagyobb részébe Magyarországon is Internorm ablakokat, illetve kültéri ajtókat építettek be.

Jó hír a megrendelőknek, hogy az Internorm mindenkit különleges akcióval vár december 13-ig! Kattintson a részletekért!

Érdemes ellátogatni a magyar építészeti és építőipari szakma új fellegvárába Budaörsre. Nézze meg, hol található pontosan, jöjjön el, vagy kedve szerint regisztráljon.
 


www.ablak-internorm.hu
 


Létrehozás időpontja: 2013-11-06 17:04:54
Utolsó módosítás időpontja: 2013-11-20 12:45:44

Megtekintések száma: 18263
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41547