KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Épületlátogatás az AIDA projekt keretében

Meghívó épületbejárásra

Tisztelettel meghívjuk az AIDA projekt keretében szervezett  következő épületbejárásra az ország első passzív minősítésű oktatási intézményébe, a pesterzsébeti Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Módszertani Intézménybe (1201 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 22.), amelynek új épületrészét 2013-ban a World Green Building Council Europe Region beválogatta „Leadership in building design and performance” kategóriában a végső győzelemre is esélyes pályaművek közé. A rendezvény időpontja: 2014. október 4. délelőtt 10 óra.

 

A helyszíni bejárás keretében az érdeklődők az épület tervezőjétől, Szekér Lászlótól tájékozódhatnak az épületben alkalmazott technológiákról, megoldásokról illetve a kivitelezés során felmerült kihívásokról. A szakmai tájékoztatót megelőzően Dr. Szalay Zsuzsa, a BME Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék oktatója tart előadást „Megéri-e közel nulla energiaigényű épületeket építeni?” címmel. A maximum 2-3 órás programot terveink szerint az iskola igazgatójának beszámolójával zárnánk, aki az építtető és az üzemeltető szemszögéből a beruházással kapcsolatos tapasztalatokról és tanulságokról szólna pár szót. A szervezők egy egyszerű büféebéddel is várják a résztvevőket.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációját 2014. október 2-ig áll módunkban elfogadni a következő linken: http://aidaproject.eu/study_tours_reg_hu.php


Létrehozás időpontja: 2014-08-27 12:13:28
Utolsó módosítás időpontja: 2014-08-27 12:16:11
Cimkék: aida;
Megtekintések száma: 11027
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42201