KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Továbbképzés a kerámia burkolatok kialakításáról a szakma irányelvei szerint

Országszerte 7 nagyvárosban – MÉK 2 pont (2015/8)

A kivitelezésben és tervezésben dolgozó szakemberekkel szemben támasztott jogszabályi követelmények az elmúlt években alapvetően megváltoztak. A kivitelezési hibáknak, illetve azok jogi és egyéb következményeinek elkerülése, a tudás folyamatos frissítése érdekében a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség (MÉSZ) összefoglaló kiadványban adta ki a kerámia burkolatok kialakításának szakma irányelveit. A szövetség ezen irányelveinek gyűjteményének tartalmával idén tavasszal továbbképzés sorozatot szervezett.

A továbbképzés célja a szakemberek napi munkájának megkönnyítése. A nap programja komplex, mindenre kiterjedő módon foglalja össze a kerámia burkolatok szakmailag korrekt kivitelezésének szabályait és az arra vonatkozó előírásokat, követelményeket. Az előadások termék-független szakmai megközelítéssel dolgozzák fel a témát az előkészítéstől az ellenőrzésig. A szabványokat, előírásokat és a gyakorlati szempontokat messzemenőkig figyelembe véve járják körül a kerámia burkolatok készítésének témakörét. A rendezvényen hasznos információkhoz jutnak a tervezők, a kivitelezéssel, a műszaki ellenőrzéssel és a felelős műszaki vezetéssel foglalkozók valamint a hatósági munkakörben dolgozók is. A továbbképzésen résztvevők kézhez kapják a nap gerincét adó, a MÉSZ által kiadott szakmai irányelveket összefoglaló kiadványt, emellett a szervezők minden helyszínen értékes szakkönyveket is kisorsolnak.

A szakmai továbbképzés sorozat február 18-tól március 12-ig Budapest mellett 6 vidéki nagyvárosban kerül megrendezésre.

Időpontok és helyszínek:

Február 18. – szerda – Zalaegerszeg
Február 25. – szerda – Debrecen
Február 26. – csütörtök – Miskolc
Március 3. – kedd – Budapest
Március 5.– csütörtök – Szeged
Március 10. – kedd – Pécs
Március 12. - csütörtök – Győr

További információ és online regisztráció a http://www.buildrendezvenyek.hu oldalon, ahonnan faxos jelentkezési lap is letölthető.


Létrehozás időpontja: 2015-01-19 09:41:17
Utolsó módosítás időpontja: 2015-01-27 08:28:31

Megtekintések száma: 15594
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42565