KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A BME Urbanisztika Tanszéke az Urbanista Szakirányú Továbbképzés 2016-18-as évfolyamának fennmaradó helyeire pótjelentkezést hirdet!

A képzés négy féléven keresztül az urbanisztika legfontosabb témaköreit havonta egy-egy háromnapos tematikus konferencia formájában tárgyalja. Különleges figyelmet szentelünk a településrendezés témakörének, amelyet két elméleti konferencia mellett egy helyszíni gyakorlat és három félév vezetett gyakorlat mélyít el. A négy intenzív félév szakdolgozattal és államvizsgával zárul.

A képzés helyszíne az Urbanisztika Tanszék, tandíja félévenként 190.000 Ft. A tanfolyamra építészmérnök, építő­mérnök, tájépítészmérnök, településmérnök, közlekedésmérnök, környezetvédelmi mérnök szakos egyetemi vagy főiskolai oklevéllel lehet jelentkezni. Ugyancsak várjuk a településtervezésben-településfejlesztésben dolgozó geográfus, jogász, közgazdász, szociológus kollégákat.

Jelentkezés:
2016. augusztus 25-ig a BME Központi Tanulmányi Hivatalánál  a honlapról letöltendő, kitöltendő és feltöltendő adatlappal (http://www.kth.bme.hu/urlap), diplomamásolattal,  valamint a képzés vezetőjének szintén elküldött digitális diplomamásolattal és szakmai önéletrajzzal.

További információk:

http://urb.bme.hu/oktatas/urbanista-szakiranyu-tovabbkepzes/


Létrehozás időpontja: 2016-07-13 17:06:37
Utolsó módosítás időpontja: 2016-07-13 17:06:37
Cimkék: urbanisztika, BME; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 10673
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43593